Seniorer

Vi på kiropraktorerna.eu vill erbjuda behandlingar som är anpassade till den individ vi har framför oss. Vi har fått frågan om vi kan behandla äldre personer med kiropraktisk behandling. Svaret är ja, vi kan behandla äldre människor som har ont eller känner dig stel i t.ex. ryggen, nacken, axlarna eller hälsenan.

Oavsett om du är gammal eller ung, man eller kvinna, gör vi en bedömning av ditt hälsotillstånd och om du är en person som är lämpad för vår behandling eller inte. Vi frågar om sjukdomar och skador, mediciner och annat som är viktigt för oss att veta. Eftersom den som är äldre har levat längre så är det naturligt att det finns flera olika aspekter att ta hänsyn till innan behandling.

Ibland bedömer vi att du behöver ta en röntgenbild av det onda området innan vi behandlar och ibland vill vi att du besöker din läkare. För oss är det viktigt att alla som kommer till oss ska känna sig delaktiga i behandlingen och därför är information och rehabilitering viktiga delar av behandlingen.

Ett individuellt anpassat träningsprogram eller bara en enstaka övning att göra hemma är en viktig del av behandlingen.

Varmt välkommen att ringa oss om du har frågor och funderingar eller kom förbi mottagningen så berättar vi mer

Vi har ett gott samarbete med www.levamer.se som säljer produkter som kan förenkla vardagen lite eller mycket.

Smarta, snygga och användbara hjälpmedel som ökar bekvämligheten

När man kommer upp i åren så är det naturligt att man inte är i samma form som när man var yngre. Då är det också helt naturligt att ibland behöva olika hjälpmedel för att öka sin bekvämlighet. Tyvärr så kan dessa produkter vara svåra att hitta samt att de även har en tråkig design. Levamer vill vara platsen där du som senior hittar de smarta, snygga och användbara hjälpmedlen. Dessutom vill vi också komma med tips och råd om exempelvis olika webbsidor som du har användning av.