dietist behandling

Karin är både kiropraktor och dietist på kiropraktorerna.eu i Stockholm. Hon tog sin dietistexamen 1987 i Umeå och har en lång och gedigen kunskap och erfarenhet från de olika sjukhus och vårdcentraler hon har arbetat på i olika delar av Sverige. Hon har arbetat med allt från förebyggande vård till kroniskt sjuka patienter, vuxna och barn. Karin har arbetat med övervikt, diabetes och allergier, kroniskt njursjuka personer samt små bebisar och barn med mag- och tarmsjukdomar.

”Min specialitet idag är övervikt och andra vällevnadssjukdomar. Även en kombinationsbehandling av t.ex. övervikt och kiropraktisk behandling, antingen förebyggande eller när du t.ex. har ont i ryggen, höfterna eller axlarna”

Då varje person är unik strävar jag efter att alltid anpassa mig till varje individs egna förutsättningar att gå ner i vikt och behålla vikten.

Ring, maila eller kom förbi mottagningen på Norra Agnegatan 34 på Kungsholmen i Stockholm för en fri konsultation om hur vi tillsammans kan gå vidare och lägga upp en plan för just dig. Om du vill ha en fri konsultation på ca 10 minuter, ring gärna innan för att slippa vänta.

Jag erbjuder:

  • Kostanalyser som utförs på dietistprogrammet” Kost och näringsdata”
  • Kostråd/kostbehandling vid övervikt, höga blodfetter samt högt blodtryck. Enskilt eller i grupp.
  • Skräddarsydda grupper efter behov och önskemål. Kom själv eller tillsammans med din partner eller vän . Kom med hela familjen. Samla ihop arbetskamraterna till en grupp. Ingenting är omöjligt. Kom gärna med förslag.
  • Kombinera kostbehandling med kiropraktisk behandling.

Det finns en mängd olika dieter och metoder som när våra drömmar om snabb viktnedgång med minsta möjliga ansträngning. Vem är det då som har rätt? Ska man äta GI, Atkins eller stenålderskost? Eller ska man äta pulverdiet och i så fall vilken? Nutrilett, Herbalife eller Cambridge? Det är en snårig djungel och hur ska man hitta rätt?

Idag tvistar de lärda om vilken mat som är bäst att äta för att gå ner i vikt. Jag har ägnat många timmar åt att läsa allt från vetenskapliga artiklar till tidningsartiklar och bloggar som handlar om olika metoder för viktnedgång.

Jag har samlat några intressanta artiklar och länkar om kost och hälsa med inriktning mot övervikt. Gå gärna in på fliken "Interessant Läsning".

Området är brett och det finns mycket skrivet. Sidan gör inget anspråk på att vara heltäckande inom området övervikt.

Denna sida kommer att uppdateras och innehålla bokrecensioner, nyheter och annat som kan vara intressant att veta.

Varmt välkommen att ringa, maila, eller besöka mig vid frågor, funderingar eller tidsbokning.

Just nu under "Interessant Läsning"

Ring redan idag och boka en tid.

08 32 28 78, 0708 44 50 47