vi som jobbar här

Magnus

Magnus

Leg. Kiropraktor

telefon08-30 28 78

mobil070-522 28 78

e-postmagnus@kiropraktorerna.eu

Magnus har varit verksam kiropraktor i Stockholm med egen klinik sedan 1991.

Som före detta elitspelare i vattenpolo har Magnus stor erfarenhet inom flera idrottsgrenar. Han jobbar med att höja prestationsnivån och förebygga skador hos bl.a. golfare, skidsporter, simning och vattenpolo. Han har en gedigen och lång erfarenhet av styrketräning och stretching..

Magnus håller på att skriva en bok i ämnet stretching som kommer att lanseras här inom kort.

Pernilla

Pernilla

Leg. Kiropraktor, Redcord, Neurac® Terapeut

telefon08-31 28 78

mobil0708-44 50 48

e-postpernilla@kiropraktorerna.eu

Pernilla är leg kiropraktor och har länge arbetat med att hjälpa människor till ett smärtfritt liv. Hon har tidigare arbetat som massageterapeut både i Australien och i Sverige. Förutom svenska talar hon flytande engelska. Som komplement till kiropraktiken arbetar Pernilla med en funktionell diagnosmetod och träningmetod/rehabiliteringmetod som heter Redcord. Patienten får jobba utifrån de fynd som hittas i undersökningen genom att aktivera inaktiva muskler och stärka svaga muskler. Allt i ett samspel för att öka kommunikationen mellan hjärnan och muskler via nervsystemet. Läs mer under Redcord fliken.

Karin

Karin

Leg. Kiropraktor, Leg. Dietist

telefon08-32 28 78

mobil0708-44 50 47

e-postkarin@kiropraktorerna.eu

Karin är både kiropraktor och dietist. Hon har lång erfarenhet inom hälso- och sjukvården där hon har arbetat med allt från diabetes, övervikt, högt blodtryck till njursjuka, allergier och barn med mag- tarmsjukdomar. De många patienter som hon träffat genom åren har inte bara haft någon form av näringsrelaterade tillstånd. Patienter har beskrivit både ryggproblem, nackont och ont i höften för att nämna några tillstånd. Hon bestämde sig för att utöka sin kompetens och utbildade sig till kiropraktor.

Nu arbetar Karin både med att ge kiropraktiska behandlingar för olika åkommor samt utföra kostanalyser, individuell kostbehandling vid t.ex. övervikt och högt blodtryck samt skräddarsydda grupper efter önskemål.

Caroline

Caroline

Leg. Kiropraktor

mobil073-945 72 08

e-postcaroline@kiropraktorerna.eu

Intresset och viljan av att arbeta med människor gör att Caroline har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar såväl som handikappade och äldre.  Hon har en erfarenhet som massör och har tidigare arbetat inom friskvård på företag.  Caroline har ett eget intresse av träning och är van vid att ta fram tränings- och rehabiliteringsprogram för olika behov, tillstånd och åldrar. 

Evelina

Evelina

Klassisk Massage & Massageterapi

mobile073-600 33 49

e-postevelina@kiropraktorerna.eu

Evelina är massageterapeut och arbetar med Svensk klassisk massage samt behandling med tekniker i förebyggande syfte som och ger varaktiga resultat! Tanken på att få träffa och arbeta med människor samt ett gediget intresse för kroppen och dess funktioner ledde Evelina att söka en utbildning till massageterapeut. Nu arbetar hon med både behandlande massage och avslappnande massage.

Boka tid genom att maila namn och telefonnummer samt vilken behandling du är intresserad av till evelina@kiropraktorerna.eu eller ring på 0736 00 33 49.

Du kan också kontakta någon av mina kollegor för tidsbokning.